Arsip | song of the day RSS feed for this section

song of the day (4 Juni 2010)

4 Jun

sekian lama uda gk posting song of the day.. sepagian sampe sesiangan ini di list winamp cuman ada lagunya BIG BANG LADY..

ini cuplikan videonya pas lg konser Big Show 2009..

Baca lebih lanjut

Iklan

song of the day Des 10′ 2009 (soundtrack new year..??)

10 Des

Because I could not sleep so I’m looking for articles about motivation. But one of the available links to my attention. The article was about a new spirit. When I open the link it contains a song by country musician Indonesia entitled “BUKA SEMANGAT BARU” sung by Ello, Ipang, Berry St.Loco, Lala. Because interest in the lyrics, so I wanted to download the song (heheheh). Good song, the lyrics invite us to start something new with a new spirit. Establishing a better person than before.

Core of this song in my opinion we must believe in our hearts and always smiling to the world. Necessarily good thing going over to us.

Sorry my english is very bad. Ok, I’ll see you again

ps : you guys can find BUKA SEMANGAT BARU on Facebook and Twitter

nostagila dengan tembang-tembang Steps….

22 Jun

hmm…. jam sudah menunjuk pukul 0:14 22 Juni 2009. Tp mata ini tidak sedikitpun menunjukkan tanda2 ngantuk.. Jadi ya ini deh, nulis2 gk jelas di blog sendiri.. dan ngobrak ngabrik HD leptop nyari lagu2 yg enak dan easy listening di saat pagi2 buta gn yg tenang dan sepi (aslinya klo rame ama anak kostan bs di bakar gw ntar 😆 )

Eh gk sengaja ketemu lagu2 nya Steps. Pada inget gk ama Steps. Keknya banyak yg ndak tau deh ama group dr British ini.. Gw aja dengerin Steps, pas minjem kaset vcd Steps tetangga. Lagu yg nancep pertama yakni Tragedy.. Steps yg anggotanya terdiri dari 3 cewe dan 2 cowo. Mengusung lagu yg easy listening, aliran musiknya mengarah ke pop dan r ‘n b. Dan di setiap performnya, baik pada saat membuat video klip baru ato pada saat live, dancing harus wajib kudu ikut. Malah di bilang, smw lagu2nya pake acara dance smw…

 

Baca lebih lanjut

Hakuna Matata

10 Mar

kemarin pas weekend buka2 file pilem di den acer..mksdnya mo milih mana yg mo di buang mana yg mo di bakar..eh mataku terpaku*bukan kepaku di tembok,spt yg d tipi2..pada pilem The Lion King. ingatkah anda dengan film itu. film tahun 90an, film animasi Disney yang sukses di jamannya, sampai di bikin 3 seQuel. Pilem animasi Disney  mana sih yg ndak sukses, 10 jempol deh buat Disney*punyaku 4,sisanya minjem jempol temen.wkwkwkwk… Nah setelah mataku terpaku di film The Lion King, tak tonton lagi pilem itu, padahal sudah berulang kali uda nntn, tp ndak bosen2 euy..hehehe. Scene paporitku pas Simba, Pumba, ma Timon nyanyi Hakuna Matata…saya suka sekali ma lagu ini..

Begini kira-kira isi dari lagu Hakuna Matata :

Hakuna Matata! What a wonderful phrase
Hakuna Matata! Ain’t no passing craze
It means no worries for the rest of your days
It’s our problem-free philosophy

klo lg banyak masalah pasti dengerin Hakuna Matata deh…

berikut liriknya :

Hakuna Matata! What a wonderful phrase
Hakuna Matata! Ain’t no passing craze
It means no worries for the rest of your days
It’s our problem-free philosophy
Hakuna Matata!

Hakuna Matata?
Yeah. It’s our motto!
What’s a motto?
Nothing. What’s a-motto with you?
Those two words will solve all your problems
That’s right. Take Pumbaa here

Why, when he was a young warthog…
When I was a young wart hog
Very nice
Thanks

He found his aroma lacked a certain appeal
He could clear the savannah after every meal
I’m a sensitive soul though I seem thick-skinned
And it hurt that my friends never stood downwind
And oh, the shame He was ashamed
Thought of changin’ my name What’s in a name?
And I got downhearted How did ya feel?
Everytime that I…
Hey! Pumbaa! Not in front of the kids!
Oh. Sorry

Hakuna Matata! What a wonderful phrase
Hakuna Matata! Ain’t no passing craze
It means no worries for the rest of your days
It’s our problem-free philosophy
Hakuna Matata!

Hakuna Matata! Hakuna matata!
Hakuna Matata! Hakuna matata!
Hakuna Matata! Hakuna matata!
Hakuna Matata! Hakuna–

It means no worries for the rest of your days
It’s our problem-free philosophy
Hakuna Matata!
(Repeats)
I say “Hakuna”
I say “Matata”